Najnovejši prispevki

Ob ukinitvi muzeja slovenske osamosvojitve Odgovor malega diktatorja, ki bi rad postal velik
Delite

Volivci bodimo pozorni na patriotski antifašizem Roberta Goloba! Narod je butast, ampak ne toliko kot pričakuje Milan Kučan!

Najbolj glasni “Anti fašist” – v državi Robert Golob je prek Gen-I hotel postati solastnik celo nuklearke JEK. V priponki si oglejte opis teh mahinacij v časopisu Finance. Proti Robertu Golobu in nadzornemu odboru GEN-I pa sicer trenutno že teče kriminalistična preiskava in predkazenski postopek na PU Novo mesto – na osnovi kazenske ovadbe društva DPSND – DavkoPlacevalciSeNeDamo z dne 14.02.2022 št: D3819/K2135000, zaradi utemeljenega suma skrivanja pogodb, milijonskih nagrad in zavajanja javnosti. Njegovi prihodki v zadnjem času pa so bili – ne 6.000 eur neto mesečno kot je povedal “neodvisni” Eriki, ampak 1.500 eurov DNEVNO – bruto, kar pa ni nič, v primerjavi s pohlepom po nuklearki, ki daje najcenejšo elektriko v državi. Preprodaja najcenejše elektrike po nekajkrat višji ceni pa naj bi Slovence vodila v njegov koncept RAZOGLJIČENJA – ki je v resnici razdevičenje davkoplačevalske pameti.

Zdaj je R. Golob na kandidatno listo uvrstil celo jedrskega strokovnjaka Miroslava Gregoriča, na nacionalni TVSLO3 pa veselo vrtijo Golobove “antifašistične” slogane o energetiki. Nepristranska in neodvisna
Erika Žnidaršič pa je žal spet zgrešila Tarčo.

LP Vili Kovačič, državljan K.

Preberi več:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja