Najnovejši prispevki

Ob ukinitvi muzeja slovenske osamosvojitve Odgovor malega diktatorja, ki bi rad postal velik
Delite

Spoštovani,

Državnim svetnikom dajemo pobudo, da Državni svet izglasuje odložilni veto na zakon o vladi!

Potrebujemo vitko vlado, ne vlade, ki je sinekura propadlih politikov.

PROSIM ZA ČIMPREJŠNJI ODGOVOR !

Švica ima 7 ministrov od tega polovica žensk.
Referendum naj bo na dan volitev predsednika republike ! Vsi morebitni referendumi naj se združijo na isti dan, upošteva naj se morebitni datum volitev. Demokracija ni zastonj, najdražja pa je tista ki je ni !

Vili Kovačič državljan K. Davkoplačevalci se ne damo !

Pripis: ker se je predsednik vlade in gibanja Svoboda dr. Robert Golob v predvolilni kampanji izrecno opredelil in hvalil, da bo vladal v soglasju z ljudstvom, zahtevamo, da to striktno upošteva. Vsak zakon, ki ga bo vlada sprejela brez soglasja ljudstva, pa bo pristal na referendumu. Osebno še vedno pričakujem, da me kot predsednika društva Davkoplačevalci se ne damo, Robert Golob predsednik vlade, ki me zdaj nerazumno ignorira, sprejme na temeljit pogovor o načinu vladanja v demokraciji.

Davkoplačevalci se ne damo, smo civilna družba ne pa kvartopirska združba. Smo resni ljudje, ki se nobeni vladi ne pustimo voditi za nos. Na koncu vse finaciramo – plačujemo mi, davkoplačevalci, tudi vse fiktivne potrebe in zablode politikov. Svoboda ni nobena svoboda, če dopuščamo, da nas predsednik vlade vleče za nos – eno govori drugo dela, mi pa se delamo fini Butalci in gledamo stran.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja