Najnovejši prispevki

Obrazložitev PETICIJE 7 člen proti Sloveniji PETICIJA EU Parlamentu / 15. marec 2024
Delite

FUKFEHTARJA JANKOVIĆA ZA ŽUPANA LJUBLJANE ali PHILADELPHIJE ?!

Vrhunska »moralna« instanca – ljubljanski fukfehtar, Zoran Janković, Slovenke in Slovence neutrudno uči moralo in poučuje zgodovino. Govori celo o mestu heroj in temnih silah in nas poučuje kdo je pravi kandidat za predsednika države. Če bi Slovenec v BGD kaj takega počel Srbom, bi ga že zdavnaj izgnali v Philadelphijo ali bi ga vrgli čez Kolpo.

Slovenci – najbolj pa Ljubljančani, s(m)o povsem izgubili kompas. Zdaj je Zoki začel v osnovne šole uvajati LGBT IQ+ certifikate. Pozivam ga, da si najprej sam kirurško spremeni spol. Začeli bomo zbirati denar za kirurško operacijo.

Zoki SPOKI ali pa bodi HEROJ in pokaži to ljudem z zgledom, naj si dajo spremeniti spol !!! Besede mičejo, zgledi vlečejo. Kot uči nova teorija, ki jo predpisuješ za otroke v osnovnih šolah si spol lahko izbereš poljubno, ne sme pa biti moški. Za večjo rodnost so tudi v Ljubljani potrebne ženske ! Spolne storitve ne morejo biti sredstvo županove pohote. Da bo LJ res najlepše mesto na svetu za vse, pa mora župan biti zgled, ne pa pohujšanje in izvor delitev zaradi vsiljevanja županovih kvazi liberalnih frustracij !


Pripis: Narod naš dokaze hrani !!! Tudi ukradene volitve v Ljubljani 13. Novembra 2018 bodo prej ali slej doživele epilog na US in državnem zboru !!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja